Konverteringsoptimering

CRO specialister

Vi arbejder strategisk med CRO, så dine besøgende omdannes til konverteringer.
Vores team er specialister inden for konverteringsoptimering,
og vi samarbejder med stærke brands i alle brancher

Konverteringsoptimering også kendt som CRO, kort for conversion rate optimization, er defineret ved processen hvori dit website optimeres med det formål at generere flere konverteringer fra dine besøgende på websitet.

Som SEO bureau er det vores fornemmeste opgave at generere trafik og besøgende til dit site, men hvis ikke de besøgende konvertere kan trafikken være nok så høj.

Hos Raney Consulting ved vi, at det ikke kun handler om at tiltrække besøgende, men også om at guide dem gennem en sømløs, engagerende oplevelse, der fører til de ønskede handlinger. Vi arbejder målrettet med at analysere din målgruppes adfærd og optimere din hjemmesides struktur, indhold og design, så besøgende konverterer til kunder, abonnenter eller andre mål, der er vigtige for din forretning.

Her er nogle af vores kunder i dag

Organisk trafik

+89%

Keywords på side 1

+102%

Periode

6 måneder

Organisk trafik

+20.800%

Organiske visninger

+7.900%

Periode

15 måneder

Organisk trafik

+352%

Organisk omsætning

+610%

Periode

14 måneder

CRO rejsen begynder altid med en grundig analyse. Hos Raney Consulting er vi fast besluttet på at forstå din virksomhed og ikke mindst dine kunder ind og ud. Første skridt er at dykke ned i data. Vi gransker nøje din eksisterende hjemmeside, dit vækstpotentiale og ikke mindst din målgruppe og deres behov. Her er det vigtigt at indsamle og analysere afgørende oplysninger om trafik, brugeradfærd og konvertering, hvilket danner grundlaget for vores strategi og sikrer, at vi har en klar forståelse af, hvor vi skal hen – for på bedst mulig vis at vækste din forretning.

Når vi har et solidt datagrundlag, går vi i gang med at udvikle en skræddersyet strategi til din virksomhed. Ved at kombinerer vores indsigt i din virksomhed og brugere med de seneste trends og bedste praksisser inden for CRO, kan vi på bedste vis sammensætte en plan for hvordan vi optimere din konverteringrate. Resultatet er en strategi, der ikke kun øger antallet af dine besøgende, men også guider besøgende gennem din hjemmeside på en måde, der naturligt fører til handlinger og derfor flere konverteringer. Vores mål er ikke blot at generere trafik, men at omsætte den til konkrete resultater, der både gavner din virksomhed og dine kunder.

Når strategien er på plads, går vi i gang med at eksekvere. Vores dedikerede team af specialister iværksætter de nødvendige ændringer på din hjemmeside, optimerer indholdet og tester CRO tilføjelser. Test er i CRO øjemed nøglen til en højere konverteringsrate. For med A/B splittesting af de strategiske tiltag, kan vi for fremtiden lærer din målgruppe endnu bedre at kende. Bedre kendskab = flere konverteringer.

Vores mål er at levere konkrete og målbare resultater. Men det stopper ikke der – vi overvåger og evaluerer løbende vores arbejde for at sikre, at det forbliver effektivt over tid. Hos Raney Consulting vil vi altid arbejde hårdt for at sikre, at din virksomhed opnår og opretholder en konkurrencefordel i det digitale landskab.

Analyse

Din virkelighed:
Vi analyserer din virksomhed og dens position på markedet. Vi analyserer også din målgruppe, digitale trends og nuværende konverteringsmuligheder på din side.

Opstart

Strategi:
Med udgangspunkt i dine mål og vores indledende analyser fastlægger vi sammen en strategi, som med fokus på dine brugere skal øge kundeloyaliteten og konverteringsraten.

Eksekvering

Vi gør det, som vi er bedst til:
Efter opstarten begynder vi at eksekvere på strategien hvilket blandt andet indebærer on-page optimering, tekniske justeringer, hastighedsoptimering og A/B splittest.

Rapportering

Din virkelighed:
Vi forstår, at gennemsigtighed og rapportering er afgørende i enhver vellykket digital marketingstrategi. Vores mål er at give dig klare indblik i de resultater, vi opnår, og hvordan de påvirker din virksomhed.

Kom i dialog med James

Scroll to Top