Søgemaskineoptimering

Lokal SEO

Tiltræk lokale kunder med en lokal SEO-kampagne.
Engager flere kunder i dit nærområde, og generer

flere salg og forespørgsler.

Lokal SEO involverer skræddersyede SEO-teknikker, der fokuserer på at forbedre din hjemmeside og brands tilknytning til et geografisk målrettet publikum. Lokal SEO er afgørende for virksomheder, der ønsker at tiltrække mere relevant trafik og potentielle købekunder inden for virksomhedens lokalområde.

Lokal SEO driver effektivt de organiske placeringer op for forespørgsler, der søges efter af personer inden for lokalområdet. Dette betyder, at trafikken sandsynligvis vil være af meget højere kvalitet med en større sandsynlighed for at udfylde din kontaktformular eller købe produkter fra din hjemmeside.

Ved at arbejde med Lokal SEO er konkurrenceområdet ofte også væsentligt mindre end for klassiske SEO-kampagner, der fokuserer på landsdækkende områder.

Her er nogle af vores kunder i dag

Organisk trafik

+89%

Keywords på side 1

+102%

Periode

6 måneder

Organisk trafik

+20.800%

Organiske visninger

+7.900%

Periode

15 måneder

Organisk trafik

+352%

Organisk omsætning

+610%

Periode

14 måneder

Vi identificerer, hvad folk i dit område søger efter, når det kommer til produkter, tjenester og generelle forespørgsler.

En lokal søgeordsanalyse er arbejdet med at identificere keywords, der bruges af folk inden for en bestemt placering / et geografisk geografisk nærområde. Vi vil identificere din virksomheds serviceområde, og finde ud af, hvilke søgeord folk bruger, værdien af disse, samt kortlægge antallet af søgninger.

I starten af ethvert samarbejde vil vi udføre en grundig konkurrentanalyse af lokale aktører på søgemarkedet. Dette vil give os værdifulde indsigter i, hvad dine nærmeste konkurrenter gør rigtigt og forkert, så vi kan justere din strategi derefter.

Vi vil analysere dine konkurrenters nøgleordsstrategi, backlink-profil, online anmeldelser og deres tilstedeværelse på Google Maps. Dette vil give os en klar forståelse af, hvor du står i forhold til dine konkurrenter, og hvad der skal til for at overgå dem.

Vi vil også se på deres indholdskvalitet og brugeroplevelse for at identificere eventuelle svagheder, vi kan udnytte.

Hvis du ikke allerede har en Google Business profil, vil vi oprette en for dig – hvis du har, sørger vi for, at den er konfigureret korrekt.

Google business profile (tidl. Google My Business) er afgørende for, at virksomheder har deres egen unikke profil på Googles lister. Bliv set i lokale søgninger og vis udvidede oplysninger ved dine kerneydelser med en Google business profile.

Som en del af vores lokal SEO-løsning sikrer vi, at alle omtaler og listninger forbundet med din virksomhed er korrekte.

En NAT-analyse (Navn, Adresse, Telefon) sikrer, at alle tredjepartssider og -registre, der lister din virksomhed, gør det med et ensartet telefonnummer, adresse og kontaktoplysninger. Denne kontinuitet er vigtig for lokal SEO.

Vi vil gennemgå og komme med indholdsanbefalinger for at forbedre din virksomheds fremtræden lokalt – dette inkluderer bl.a. content produktion og indholdsoptimering.

Som en del af din skræddersyede organiske strategi, producerer vi enestående, høj-kvalitet, semantisk relevant indhold, der engagerer dine kunder.

Indholdsoptimering indebærer optimeringer af dit nuværende indhold, således at det henvender sig til den rette målgruppe, og har de bedste forudsætninger for at rangere på Google.

Vi vil sikre, at alle aspekter af din hjemmeside overholder bedste praksis fra et teknisk perspektiv. På denne måde øger vi chancerne for at dine sider bliver indekseret og vist i toppen af Googles søgeresultater.

Fra 404-fejl, canonical-tags, no-index og hreflangs til billedkomprimering, paginering, og implementeringen af Schema – retter vi alle de tekniske problemer, der er forbundet med din hjemmeside.

Som en del af vores lokale SEO, hjælper vi med at øge din virksomheds gennemsnitlige placering i Google Maps-listings.

Vi sikrer, at din virksomhed fremtræder tydeligt i Google Map-listings – med fremvisning af anmeldelser og et generelt positivt syn på dit brand.

En væsentlig del af din virksomheds online omdømme styres af dine anmeldelser. Som en del af vores reputation management service, hjælper vi din virksomhed med at opbygge positive anmeldelser, håndtere negative anmeldelser og skabe et overordnet positivt billede af din virksomhed online.

Vi hjælper med at opbygge et positivt, troværdigt syn på din virksomhed, da tillid til virksomheden har en direkte indflydelse på din præstation på søgemaskinerne.

Lokal SEO skal forstås som SEO (søgemaskineoptimering), der kondenseret ned til et meget mindre område. Med fokus på nærområdet, er det lettere at identificere søgeord, der bruges af folk inden for din virksomheds geografiske fokusområde.

Uanset om potentielle kunder søger efter noget “i nærheden”, eller søger efter et bestemt område, bydel eller postnummer, er det vigtigt, at din hjemmeside rangerer fremtrædende både i normale søgeresultater og også inden for Google Maps-listings.

Selvom lokal SEO er koncentreret om et mindre geografisk område, er ranking faktorerne forholdsvist ens, sammenlignet med traditionel SEO. Derfor vil strategierne for lokal SEO i mange tilfælde være de samme, blot i mindre skala.

Søgemaskinerne har udviklet sig de seneste år, så folk får mere relevante resultater alt efter, hvor de måtte søge fra, og hvilken enhed de bruger. Derfor er lokal SEO mere væsentligt end nogensinde, for at få fat på kunderne i lokalområdet.

Analyse

Analyse:
Vi analyserer din virksomheds position på det lokale søgemarkedet. Vi identificerer lokale keywords og konkurrenterne på markedet.

Strategi

Strategi:
Med basis i dine mål og vores indledende analyser fastlægger vi sammen en strategi, som har til formål at etablere din virksomhed på søgemarkedet i dit nærområde.

Eksekvering

Vi gør, hvad vi er bedst til:
Vi eksekverer på strategien hvilket indebærer content creation, on-page optimeringer, teknisk SEO, linkbuilding, Google Business Profile og meget andet.

Rapportering

Rapportering & Evaluering
Vi rapporterer løbende på samarbejdet, så du er up-to-date med din nye situation. Vi afholder statusmøder og evaluerer på vores samarbejde, så vi hele tiden har virksomhedens interesser for øje.

Interesseret i flere lokale kunder til din virksomhed?

Uanset om du er en fysisk butik eller udbyder en service, kan vores lokale SEO-tjenester hjælpe med at levere de forbedringer, der er nødvendige for at øge placeringerne for dine søgeord i nærområdet.

Uanset om en potentiel kunde søger efter en “tandlæge nær mig”, “tømrer i nærheden”, eller mere by-specifikke søgninger som “tandlæge i København” eller “Dyrlæge i Odense”, så kan vi hjælpe dig med at få din lokale forretning frem i søgemaskinen. Vi hjælper med alle aspekter af lokale SEO-kampagner, så dit brand kan komme til tops på Google.

De fleste virksomhedsejere ønsker at fokusere på at udvide deres virksomhed uden at skulle beskæftige sig med alle de besværligheder, der er forbundet med digital markedsføring, social media marketing og branding.

Det er derfor, små-, mellemstore- og store virksomheder stoler på os, til at skabe resultater.

Med mange års erfaring har vi finjusteret vores lokale SEO-strategier, for at maksimere resultaterne for vores kunder. Med et strategisk mindset, og en datadreven tilgang til lokal SEO, har vi opnået fantastiske resultater for virksomheder, hjulpet dem med at komme foran konkurrencen og udbygge deres kundeportefølje væsentligt.

Vi håndterer alle aspekter af lokal SEO, så du kan fokusere på det, du brænder for – at drive din virksomhed og varetage dine mange nye kunder.

Kom i dialog med James

Scroll to Top