Søgemaskineoptimering

SEO specialister

Vi arbejder strategisk med SEO, så du kan opnå varige resultater
med din organiske markedsføring. Vores team er specialister
inden for SEO, og vi samarbejder med stærke brands i alle brancher.

Raney Consulting er et ambitiøst SEO bureau, der stræber efter at hjælpe virksomheder af alle forskellige størrelser med at få mere trafik og flere konverteringer fra internettet.

Med en stigning i organiske søgninger, både på computer og mobile enheder, har det aldrig været vigtigere at rangere på Google for relevante søgeord, hvad enten det er for produkter, tjenester, konsulentydelser eller information.

Hvis du leder efter en dedikeret SEO-partner, med et strategisk mindset, og værktøjskassen i orden, så er vi hos Raney Consulting det helt rette valg. Vi kan hjælpe dig med bedre placeringer, mere trafik og flere konverteringer gennem Google.

Vi vil analysere din virksomheds nuværende online tilstedeværelse, for at fastslå, hvad der kræves fra os for at få dig til at rangere.
Uanset om du leder efter en lokal, national eller international SEO-partner – så kan vi hjælpe.

Her er nogle af vores kunder i dag

Organisk trafik

+89%

Keywords på side 1

+102%

Periode

6 måneder

Organisk trafik

+20.800%

Organiske visninger

+7.900%

Periode

15 måneder

Organisk trafik

+352%

Organisk omsætning

+610%

Periode

14 måneder

Vores indledende analysepakke har til formål at danne et stærkt grundlag for den SEO strategi, der skal udarbejdes. Vi kigger på markedssituationen i sin helhed, og går i dybden med udvalgte konkurrenter på markedet. Derudover laver vi en komplet søgeordsanalyse, som identificerer nøglesøgeordene for din specifikke case.

Vi udarbejder en teknisk analyse af dit nuværende setup, for at finde frem til flaskehalse, der kan være årsag til begrænset organisk vækst. Derudover vil vores tekniske analyse være med til at identificere lavthængende frugter, som kan skabe vækst på den korte bane.

Vi indleder ethvert samarbejde med at bygge en skræddersyet SEO strategi. Her definerer vi formålet med samarbejdet, samt hvilken rolle SEO spiller i samspillet med resten af virksomhedens salgs- og marketingaktiviteter.

Vores strategiske tilgang til SEO er bygget på data. Og derfor er ingen strategi ens. Vi baserer den strategiske retning på dine forretningskritiske KPI’er, og fastlægger en klar retning, baseret på de udførte SEO analyser.

Vi tror på, at det er i fællesskab mellem SEO bureau og virksomhed, at den stærkeste strategi bliver fastlagt.

Vi forstår vigtigheden af at have en stærk online tilstedeværelse. En af nøglekomponenterne i dette er on-page SEO optimering. On-page optimering refererer til alle de tiltag, vi implementerer direkte på din hjemmeside for at forbedre dens placering i søgemaskinerne. Dette inkluderer blandt andet:

 • Indholdsoptimering & header tags
 • Meta-tags
 • Billedoptimering
 • URL-strukturer
 • Intern linkbuilding
 • … og meget andet

Vores mål er at sikre, at din hjemmeside ikke kun er optimeret til søgemaskiner, men også giver den bedste brugeroplevelse. Med vores ekspertise inden for on-page SEO, arbejder vi hårdt for at bringe din virksomhed til toppen af søgeresultaterne.

Content er kernen i enhver hjemmeside. Hos Raney Consulting anerkender vi kraften af kvalitetsindhold og dets evne til at engagere besøgende og forbedre rankings. Vores tilgang til content produktion er altid i overensstemmelse med Googles egne retningslinjer. Derfor tilstræber vi at skabe “helpful content”, der opfylder søgehensigten og ikke kun er optimeret til søgemaskiner, men også resonans med dine besøgende. På den måde opnår vi højere engagement, længere “time-on-page” og højere konverteringsrater.

Vores content produktion følger Googles tilgang til kvalitetsindhold, da vi fokuserer på princippet E-E-A-T, eller “erfaring, ekspertise, autoritet og troværdighed”.

Vi hjælper bl.a. med at producere:

 • Blog posts
 • Produkttekster
 • Kategoritekster
 • Landing pages
 • Guides og how to’s
 • … og meget andet

Link building er en afgørende komponent i SEO-strategien. Vi forstår vigtigheden af kvalitetsbacklinks og deres indflydelse på din hjemmesides autoritet og placering i søgemaskinerne.

Vores linkbuilding strategi omfatter bl.a.

 • Kvalitetsbacklinks: Vi fokuserer på at skaffe høj-kvalitets backlinks fra autoritative og relevante hjemmesider i din branche.
 • Naturlig Linkprofil: Vi sikrer, at din linkprofil er alsidig og naturlig for at undgå potentielle straffe fra søgemaskiner.
 • Gæsteblogging: Vi identificerer muligheder for gæsteblogging på anerkendte hjemmesider, hvor vi kan dele værdifuldt indhold og skabe stærke backlinks.
 • Lokal Link Building: For virksomheder med en lokal tilstedeværelse fokuserer vi på at skaffe lokale backlinks for at styrke lokal SEO.
 • … og meget andet

Med en stærk link building-strategi i hånden arbejder vi målrettet på at øge din hjemmesides troværdighed, autoritet og synlighed i søgemaskinerne.

Vi vil sikre, at alle aspekter af din hjemmeside overholder bedste praksis fra et teknisk perspektiv. På denne måde øger vi chancerne for at dine sider bliver indekseret og vist i toppen af Googles søgeresultater.

Fra 404-fejl, canonical-tags, no-index og hreflangs til billedkomprimering, paginering, og implementeringen af Schema – retter vi alle de tekniske problemer, der er forbundet med din hjemmeside.

Vi ved, at analytics og data er essentielle elementer, i vurderingen af effektiviteten af en SEO-kampagne. Uden den rette data er det svært at bygge den rette strategi, og endnu sværere at måle på effekterne. Derfor hjælper vi med opsætning af analytics og dataværktøjer, så vi får de bedste forudsætninger for et godt samarbejde.

Vi opsætter bl.a.

 • Google Analytics 4
 • Google Tag Manager
 • Google Search Console
 • … og meget andet

For at sikre, at vores SEO-strategier leverer de ønskede resultater, er løbende rapportering og evaluering afgørende. Vi tror på gennemsigtighed og holder løbende vores kunder informeret om deres hjemmesides præstation.

Ved at kombinere datadrevet indsigt med regelmæssig kommunikation sikrer vi, at vores kunder altid er informeret, engageret og tilfredse med de resultater, vi leverer.

1. Analyse

Analyse:
Vi analyserer din virksomheds position på søgemarkedet. Vi identificerer relevante forretningskritiske keywords og konkurrenterne på markedet.

2. Strategi

Strategi:
Med basis i dine mål og vores indledende analyser, fastlægger vi sammen en strategi, som har til formål at etablere din virksomhed på søgemarkedet.

3. Eksekvering

Vi gør, hvad vi er bedst til:
Vi eksekverer på strategien hvilket indebærer content creation, on-page optimeringer, teknisk SEO, linkbuilding, og meget andet.

4. Rapportering

Rapportering & Evaluering
Vi rapporterer løbende på samarbejdet, så du er up-to-date med din nye situation. Vi afholder statusmøder og evaluerer på vores samarbejde, så vi hele tiden har virksomhedens interesser for øje.

Interesseret i flere kunder til din virksomhed?

SEO-trafik er en af de få marketingkanaler, der kan betragtes som et aktiv i vurderingen af en virksomhed ved en investering eller et potentielt salg/opkøb. Derfor handler investering i SEO ikke kun om at skabe ROI på kort sigt, men det bidrager også til virksomheds værdi på samme måde som investeringer i brand, produkt og forskning.

James Raney,
CEO

 • Synlighed i søgeresultaterne 24/7: Vær synlig dag og nat, uanset hvornår din potentielle kunder søger efter dig.
 • Betydeligt ROI-potentiale – organisk SEO kan resultere i et stort investeringsafkast.
 • Mere kvalificeret, konverterende trafik: Organisk trafik er ofte mere relevant og konverterende, da det kommer fra aktivt søgende kunder.
 • Øg tilliden til dit brand ved at være øverst i organiske resultater, lister / rich results / Google maps pack.
 • Reducer CPA (prisen pr. kunde) – øget organisk trafik kan reducere den samlede omkostning pr. nye kunde.
 • Nyd langvarig, bæredygtig trafik: Organisk trafik akkumulerer. Når du investerer i SEO investerer du i dit brand og i en langsigtet strategi.
 • Udkonkurrer dine største konkurrenter, og nyd en forhøjet markedsandel.

Kom i dialog med James

Scroll to Top