+102% i keywords på side 1

Sådan nåede Lito Byg toppen af Google, på et væld af forretningskritiske nøgleord

I Januar 2023 indgik vi et samarbejde med Lito Byg. De ønskede at øge den organiske trafik til deres hjemmeside med målet om at opnå bred synlighed hos deres målgruppe og en konkurrencedygtig position på markedet for udestuer, carporte, vinterhaver, foldedøre, garager og tilbygninger. På baggrund af denne vision, drog vi hos Raney Consulting til tegnebrættet og udformede en strategi, der havde i sinde at indfri disse mål og i en cocktail af Lito Bygs enormt skarpe viden indenfor deres felt, vores ekspertise inden for SEO og et fremragende samarbejde, er det på 6 måneder lykkedes at opnå disse mål, og mere til. Nu står Lito Byg til at høste frugterne af dette samarbejde, og rejsen er kun lige begyndt!

Skal I være vores næste case?

Klik på knappen nedenfor og start din vækstrejse hos Raney Consulting.

Lito Byg – har gjort boligdrømme til virkelighed siden 1973!

Igennem troværdig rådgivning og kvalitetshåndværk der holder, har Lito Byg i over 50 år gjort boligdrømme til virkelighed. Hvad end det er udestuer, carporte, vinterhaver, garager eller tilbygninger, kan Lito Byg hjælpe dig med at gøre drøm til virkelighed. Noget rigtig mange danskere har været glade for i gennem tiden. Af denne simple årsag og krydret med et enormt potentiale, var vi ikke et sekund i tvivl om at Lito Byg var de helt rigtige at samarbejde med.

Nu findes Lito Byg også på side 1!

Da vi i januar 2023 startede samarbejdet, var det ikke mange steder, Lito Byg var til at finde på side 1. Det er der dog lavet godt og grundigt om på, da vi siden samarbejdets start og til nu, et halvt år efter, har oplevet en stigning af keywords på side 1, på hele 102%. Altså en fordobling af deres tidligere tilstedeværelse. Ud over denne markante stigning i antallet af keywords på side 1, har Lito Byg oplevet en vækst på 78% i antallet af keywords i top 3. Med disse resultater kan man roligt sige at mission om øget synlighed og en stigning i organisk trafik er nået, men arbejdet stopper ikke her! – Nej, nu er fundamentet lagt for endnu større fremtidig vækst, et fundament vi glæder os til at bygge videre på.

Sådan fik Lito Byg øget deres organiske trafik med 89% på blot et halvt år

Organisk trafik er et essentielt element i enhver sund forretnings digitale strategi. For Lito Byg betød dette en omfattende indsats for at forbedre deres online tilstedeværelse. Resultatet? En imponerende stigning i organisk trafik på 89%.

Fokus på autoritet og helpful content

I en verden, hvor “content is king”, har vi for Lito Byg lagt vægt på at skabe værdifuldt og meningsfuldt indhold, der ikke kun rangerer højt på søgemaskiner, men også resonerer med deres målgruppe. Ved at kombinere branchekendskab med dybdegående research har vi udviklet indhold, der positionerer Lito Byg som en autoritet inden for deres felt. Dette har ikke kun styrket deres online autoritet, men også forbedret brugeroplevelsen for deres besøgende. Ved at levere “helpful content” sikrer vi, at Lito Bygs kunder ikke kun finder, hvad de leder efter, men også får værdi og indsigt, der fører til dybere engagement og øget kundeloyalitet.

Resultater og fremtidige planer

Siden starten af vores samarbejde har Lito Byg opnået 89% flere organiske besøgende på deres side, en stigning der viser hvad en godt eksekveret SEO strategi kan bære med sig. Dette er endnu en iøjnefaldende stigning, der altså er resultatet af skarpe analyser, gennemtænkte strategier og et stærkt samarbejde. Arbejdet er dog kun lige startet og vi er allerede i gang med at eksekvere på næste led i en langsigtet strategi, der putter Lito Byg på det digitale landkort – så endnu flere danskere kan opgradere deres hjem og få glæde af Lito Byg’s fantastiske produkter.

Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig? Så book en gratis SEO analyse og lad os udforske hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed!

Kom i dialog med James

Scroll to Top