Fra 768 til 5800+ besøgende om måneden

Sådan blev Comforth Scandinavia en af Danmarks førende forhandlere indenfor skønhed- og wellness-behandlinger i eget hjem!

Comforth Scandinavia er en danskejet virksomhed, der har passion for wellness, innovation og høj kvalitet. Fra dens stabile start i 2020, til nu at være en af Danmarks førende forhandlere indenfor wellness i hverdagen, er Comforth Scandinavia et prima eksempel på hvilken påvirkning vores veludførte SEO-strategi kan have for en virksomhed. 

Skal I være vores næste case?

Klik på knappen nedenfor og start din vækstrejse hos Raney Consulting.

Om Comforth Scandinavia

Comforth Scandinavia er en familieejet dansk virksomhed for skønhed og velvære, der stræber efter at være Skandinaviens primære kilde til skønhedsbehandlinger i hjemmet.

Sådan vækstede Comforth Scandinavia med 659,38% organisk trafik på 9 måneder

Organisk trafik er et vigtigt element i enhver forretnings digitale strategi. Comforth Scandinavias brug og vækst af de rigtige keywords, og dermed højere rangering, har givet Comforth Scandinavia en stigning på 659,38% i organisk trafik på under et år.

I april 2023 startede vores samarbejde med Comforth Scandinavia med det klare mål at gøre dem til den primære kilde til hverdagens skønhedsbehandlinger i eget hjem.

Samarbejdet med Raney Consulting blev indledt med det formål at gøre Comforth Scandinavia til en autoritet på Google. 

For at forstå markedet dykkede vi dybt ned i analyser, hvorefter vi kunne udarbejde en strategi for at positionere Comforth Scandinavia som den primære kilde for skønhed og velvære behandlinger i hjemmet, på Google. Gennem målrettet on-page- og indholdsoptimering blev hjemmesiden transformeret til en autoritet inden for markedet.

Kom i dialog med James

Scroll to Top