+131% i side 1 keywords

Sådan nåede Nordic Weaving i toppen af Google, på et hav af forretnings relevante nøgleord.

Nordic Weaving ønskede at øge deres organiske trafik til deres hjemmeside, med målet om at opnå en større kendskab hos deres målgruppe og en konkurrencedygtig position på markedet indenfor bambus- og silkesengetøj. Med Nordic Weavings erfaring indenfor kvalitetstekstiler, vores ekspertise inden for SEO, er det på 7 måneder lykkedes at opnå disse mål, og samarbejdet er kun lige begyndt!

Skal I være vores næste case?

Klik på knappen nedenfor og start din vækstrejse hos Raney Consulting.

Om Nordic Weaving

Nordic Weaving er en danskejet familievirksomhed, med fokus på livsstilsprodukter i tidsløst design med mange års viden og erfaring indenfor kvalitetstekstiler. Nordic Weaving ønskede at positionere sig som den førende danske forhandler af luksusprodukter indenfor hjemmetekstiler, især bambus- og silkesengetøj.

Nordic Weaving rangerer højt på side 1

Da vi startede samarbejdet i juni 2023, var Nordic Weaving positioneret lige uden for side 1, på deres mest væsentlige søgeord. Det har vi dog fået lavet hurtigt om på, da vi siden samarbejdets start til nu, 7 måneder efter, har oplevet en stigning i keywords på side 1, på mere end 130%. Altså har vi mere end fordoblet deres tidligere tilstedeværelse. Udover denne markante stigning i antallet af side 1 keywords, har Nordic Weaving fået en vækst på 192,59% i antallet af top 3 keywords. Denne vækst gælder især bambus- og silkesengetøj. 

Disse resultater viser, at missionen om øget synlighed og høj position på bambus- og silkesengetøj er nået, og at der er blevet lagt et godt fundament for større fremtidig vækst.

De rigtige keywords

I dag er det ikke nok at have en online tilstedeværelse; man skal være synlig og aktiv de rigtige steder. For Nordic Weaving, betød det at fokusere på de keywords, der er relevante for deres webshop og deres kundesegment.

For at identificere de keywords, der havde størst potentiale for at drive trafik, og for at give Nordic Weaving en højere rangering på bambus- og silkesengetøj, udarbejdede vi grundige analyser. Disse analyser gjorde, at vi kunne skabe en strategisk plan for teknisk SEO og content produktion, som har sikret at Nordic Weaving rangerer højt på Google, for de identificerede relevante keywords. Dette har ikke kun øget deres online synlighed, men også styrket deres troværdighed, som er med til at slå konkurrenterne.

Kom i dialog med James

Scroll to Top