Fra 5 – 500+ daglige besøgende

Hvordan SEO har givet Kortspecialisten et stabilt organisk kundeflow.

I maj 2022 indgik vi et samarbejde med Kortspecialisten. De ønskede at øge hjemmesidens organiske trafik med målet om at etablere sig blandt Danmarks førende webshops inden for kort og plakater. Fundamentet for en succeshistorie var altså lagt, men hvordan opnåede de det? Et godt samarbejde med Raney Consulting var udslagsgivende! Godt halvandet år senere står Kortspecialisten med mere end 500 daglige organiske besøgende, som resultat af et stærkt strategisk samarbejde. Nu blander Kortspecialisten sig blandt de bedste i Danmark på et marked, som tillader de færreste at opnå succes.

Skal I være vores næste case?

Klik på knappen nedenfor og start din vækstrejse hos Raney Consulting.

En kort- og plakatshop i den gode sags tjeneste

Kortspecialisten er en ny webshop, som har eksisteret siden oktober 2021. Webshoppen blev bygget med målet om at blande sig i toppen af Danmarks udbydere af plakater og anledningskort. Et hårdt marked, med rigtig mange dygtige konkurrenter, og hvor enhver kunde kæmpes om. Kortspecialisten skiller sig ud ved at værne om den gode sags tjeneste. Derfor går 20% af deres omsætning til Kræftens Bekæmpelses kampagne: “Kræft er ikke for børn”. Det er en case vi hos Raney Consulting er stolte af at samarbejde med.

Kortspecialisten har oplevet en eksponentiel stigning i organisk vækst gennem hele vores samarbejde!

Det er gået stærkt for Kortspecialisten. Vi startede fra scratch i foråret 2022 og havde en stor opgave foran os, hvis målet var at rangere i toppen af søgeresultaterne på relevante søgeord. Vores fælles arbejde har resulteret i en stigning på +24.500% i antallet af visninger på Google. Det hænger blandt andet sammen med, at vi er gået fra 3 til 595 relevante søgeord, som rangerer på Googles første side samt mere end 2.800 søgeord i alt.

Kortspecialisten har bevæget sig et godt stykke frem i Googles søgeresultater – men hvordan kunne det lade sig gøre i et så konkurrencepræget marked?

“Kortspecialisten har brugt Raney Consulting som SEO-partner i en længere periode. Det har været et godt og proaktivt samarbejde, hvor vi virkelig har oplevet en kraftig vækst i trafik fra Google.

Natasja Fischer, Marketing manager

Fokus på at bygge et univers

Vi opbyggede en udførlig content plan med basis i vores søgeords-analyser, som hjalp os til at få skabt det rette indhold. Vi byggede et univers med henblik på at gøre Kortspecialisten til thought-leaders indenfor deres felt. I takt med at universet blev lanceret på diverse kategori- og blogsider, begyndte den organiske trafik at stige. For at sætte ekstra skub i udviklingen arbejdede vi struktureret med intern linkbuilding og on-page optimering, for at skabe tydelig struktur på websitet. Det var med til at skabe autoritet i Googles øjne, hvilket vi blev belønnet for. Kortspecialisten står nu med en hjemmeside, som viser autoritet indenfor deres felt og besvarer potentielle kunders søgehensigt.

Resultater

I dag rangerer Kortspecialisten på 2.700 keywords hvoraf 717 rangerer på side 1. Det har skabt mulighed for at generere massiv organisk trafik. Siden samarbejdet er Kortspecialistens organiske trafik steget fra at have under 10 besøgende per måned til at have mere end 8000. Det er en vækst, som er resultatet af et velfungerende og strategisk samarbejde. Med fokus på at opbygge et robust content-univers har vi opnået at gå fra en gennemsnitlig position nummer 41 til i dag at have en gennemsnitlig position nummer 11 – på tværs af 2700 keywords! Dette er mange penge værd, hvilket bliver portrætteret af den i dag høje traffic value. Traffic value er et udtryk for, hvad den organiske trafik er værd, hvis man skulle have købt den gennem Google ads.

Kom i dialog med James

Scroll to Top